Om Bettina Riis Sørensen 

Rejsen er mit lærred 

Livet er en konstant rejse, og ligesom verden omkring os er vi mennesker i evig forandring. Det er denne rejse, jeg har valgt at gøre til mit livsværk. 

Mit navn er Bettina og Jeg er drevet af en umættelig nysgerrighed og en brændende trang til at udvikle mig selv – både som menneske og kunstner. Forskelligheder beriger mit liv, og det afspejles i de 24 fantastiske lande, jeg allerede har været så heldig at opleve. 

Mit navn er Bettina Riis og i dag bor jeg med min familie i Spanien, hvor jeg har fundet mit kreative fristed i vores lille mobilehome i Mijas-området omringet af fantastisk natur. Herfra maler jeg. 

  

Kunst med sjæl 

Mine malerier er ikke bare billeder; de er fragmenter af min personlige rejse. De repræsenterer det potentiale, jeg ser i os alle. Inspirationen finder jeg overalt – i landskabet omkring mig, i de mennesker jeg møder, og i de kulturer jeg oplever. 

Kvinderne i mine værker er gennemgående motiver. De symboliserer styrke, mod og drømmen om at nå nye højder. Gennem min kunst ønsker jeg at vække glæde og inspirere beskueren til at gribe livet med nysgerrighed og åbne arme for det ukendte, det er nemlig på denne rejse jeg har erfaret at livet får værdi. 

E-mail: Creationsbyriis@gmail.com 

Hjemmeside: www.creationsbyriis.art 

Instagram: Creations_by_riis 

Facebook: Creations by riis