Tomas Eriksson

Tomas Eriksson er svensk naivistisk kunstner fra Vanløse/København, Danmark.

At jeg skulle blive naivist var der slet ikke nogen tvivl om. Jeg synes om det ofte glade og legende udtryk i naivismen og jeg kan også godt lide de stærke farver. Jeg elsker at male og syntes det er ekstra herligt, når mine malerier får publikum til at smile.

Inspirationen kommer fra visuelle oplevelser fra min svenske opvækst og fra mit nye liv i København. Min stil er blevet beskrevet som ”Virkelig skøn naivistisk kunst med et strejf af Sverige. Storm P møder Astrid Lindgren!”.

Jeg håber og ønsker at mine billeder giver seeren en god følelse krydret med humor og lidt tosserier. Håbet er, at mine malerier vil udtrykke livsglæde og harmoni og bidrage til lys i stuerne også når der ikke er så meget at finde udefra.

Kærlighed er som sagt den altdominerende følelse i Tomas Erikssons billedverden. Den fysiske kærlighed, javist, men lige så meget venskabet, humoren, livsglæden, flirteriet, anerkendelsen, accepten og optimismen. Det er meget svært ikke at blive i godt humør af disse malerier af glade mennesker i omgivelser, hvor solen altid skinner og bierne altid summer, hvor maden altid smager godt, og feerne altid er i strålende humør. Jamen, altså, det bliver bare ikke bedre!”

/ Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten, redaktør af Kunstavisen

Mobil 31 36 75 05

www.tomaslotte.wordpress.com

gladakonsten@gmail.com